+36306894325
SKU: 06706
Ipega PG-9025 Bluetooth Controller IOS-hez és Android-hoz és PC-hez - [fekete]
Ipega PG-9025 Bluetooth Controller IOS-hez és Android-hoz és PC-hez - [fekete] Ipega PG-9025 Bluetooth Controller IOS-hez és Android-hoz és PC-hez - [fekete] Ipega PG-9025 Bluetooth Controller IOS-hez és Android-hoz és PC-hez - [fekete] Ipega PG-9025 Bluetooth Controller IOS-hez és Android-hoz és PC-hez - [fekete] Ipega PG-9025 Bluetooth Controller IOS-hez és Android-hoz és PC-hez - [fekete]

Ipega PG-9025 Bluetooth Controller IOS-hez és Android-hoz és PC-hez - [fekete]

8.500 Ft
27% ÁFA-val
Új állapotú | Nincs raktáron
    db 
Könnyű
Kína
Kína
12 hónap
Megvásárolható termék
Termékleírás

Az új Ipega 9025 vezeték nélküli kontroller okostelefonokhoz és számítógéphez lett kifejlesztve. Támogatja az IOS és az Android okostelefonokat valamint a Bluetooth funkcióval rendelkező számítógépeket. A használatával elköszönhetsz a kényelmetlen játékvezérléstől. Használd a játékokat anélkül, hogy a kijelzőt összetapogatnád. Alkalmas emulátorok futtatására, agy akár játszhatsz Playstation, PSP vagy retro játékokkal is!

- A vezeték nélküli bluetooth kapcsolatnak köszönhetően driver-ek telepítése nélkül használható a mobiltelefonokon.

- Exkluzív játékadatbázissal Android eszközön

- Beépített 380mAh-ás lithium akkumulátorral. Egyetlen feltöltéssel akár 20 órányi játékidőt tesz lehetővé. Biztonságos és Stabil.

- Teleszkópos tartóval, mely kiegészítőnek köszönhetően a telefon a kontrollerhez rögzíthető (maximum 5,5 colos mobiltelefonokhoz). Könnyedén játszható játékok.

- Gombok: Hangerő +, -; Előző, Következő, Play, Szünet. Összesen 5 multifunkciós gombbal (Ez a funkció nem kompatibilis az "Y key" móddal.)

- A Bluetooth 3.0 vezeték nélküli technológiának köszönhetően akár 6-8 méteres hatótávolsággal rendelkezik, így a számítógépen való használata kényelmes.

- A felhasználóbarát szoftvere úgy lett kialakítva, hogy automatikusan energiatakarékos módba lépjen, ha használaton kívül van.

- Támogatja az Android 3.2 vagy frissebb valamint az IOS 4.3 vagy frissebb rendszereket.

- Kompatibilis az alábbi készüléktípusokkal: iPod, iPhone, iPad, a legtöbb Android készülékkel és Windows 7, Windows 8.1 valamint Windows 10 operációs rendszerekkel.

 

A csomag tartalma:

1 x Ipega 9025 vezeték nélküli irányító

1 x USB kábel

Értékelések (0)

Ezt a terméket még senki nem értékelte.
Légy te az első és az értékelést követően 250 Ft-ot jóváírunk a profilodon, amit a következő vásárláskor beválthatsz!
Csak rendesen megfogalmazott nem 3-4 szavas értékeléseket tudunk levásárolható egyenleggel jutalmazni!


ÉRTÉKELÉS BEKÜLDÉSE

Az értékelés írásához kérlek !